Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liven handlar ju om det, i vågor på livets seglatser, - tillsammans och ensamma


berättelser ur utsatthet med ensamhet som komplikation





tuggar, idisslar, lever in -

och skriver om - den musik

livet komponerar i mig;

om längtan,

om själens eviga

sökande efter kärlek -

om försöken,

om sorgen,

om obesvarad kärlek;

om ensamhet

som komplikation -

om nya insikter

i nötta rum


***************


som chokadikt:


tuggar, idisslar;

lever in och skriver om

den musik livet

komponerar i mig;

om själens längtan

och eviga sökande

efter kärlek, - om

försöken, om sorgen

om obesvarad

kärlek, - om ensamhet

som komplikation -

om nya insikter

i nötta rum





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-01 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2013-10-02

  Ordregnspoeten
Fantastiskt bra den här kompositionen som sjunger om livet.
2013-10-01

  anits VIP
Mycket berörande
2013-10-01

  Ljusletaren
Berör/ kram
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran