Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om borderline, eller om intensiv längtan, och inre krig mera allmänt; W. Blake - Jacob´s ladder


hörbar längtan i osynligt krig ( choka )

kan se dig längta

sakta, snabbt, jämt, bort; viska

orden - skrika högt;

lida före lidandet

tar plats - ensam där

med dödsångest, - och

mördande kritik som skydd;

trött och missförstådd, -

så genialisk som få,

mitt i brinnande krig,

som ingen kan vinna;

det tröstar dig

föga, att andra vet om

dina inre strider:

" de tror sig alltid veta,

något de inte

begriper ", och fortsätter

exkluderande

bemötande av dig

som mina, som bomb,

som tårars och ilskans

vattenfall som man vill

hålla stängt, - dig kvar i din

kokong: " skriv, måla!

spela, sjung ut känslor,

boxas " - du vet allt...de tror




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 00:14



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Riktigt fint explosivt formulerat det här.
2013-10-02

  Lars Hedlin
Mycket bra formulerat!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran