Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar med djävulen.


Den vita klänningen släpar i golvet, hennes gyllene hår fladdrar i vinden.

I en värld av ondska och kärlek dansar hon.

Hennes kavaljer, en mörk skönhet som håller ett stadigt tag om hennes höfter.

Han sveper lätt henne runt i rummet, bland skuggorna av skepnader som avundsjukt tittar på.

De ler.
De älskar de skärande blickarna de får.

Kärleken hon känner till denna djävul gör henne svag.

Lidelsefullt dansar de in natten.

En ängel och satan själv älskar den uppståndelse de frambringar.

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 582 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-10-02 10:00



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

oj vilket drama dansar med djävulen bra skrivet
2013-10-07

  Lärling
Välskrivet och dramatiskt!
2013-10-07

  Nina.H
Dramatik och passion.. så närbesläktat..
Tjusiga rader!
2013-10-03

    ej medlem längre
ah...då förstår jag.. vilken uppståndelse
2013-10-03

    ej medlem längre
Oh, så suggestivt och alldeles förtrollande vackert.
2013-10-02

    Dan Myrbeck
Härlig kontrast!
2013-10-02

  Tess74
Intressant text. Skulle vilja veta mer i historien om deras kärlek..Satan är ju trots allt en ängel från början, en av dom vackraste
2013-10-02

    ej medlem längre
lite annorlunda men het och vacker...
2013-10-02

  Fem hjärtan VIP
Hett, vackert och kittlande rader...! Bokmärker denna!
2013-10-02

    ej medlem längre
Snyggt!!
Tack*
2013-10-02

  agneta pichler
..och vi kvinnor
tycks aldrig sluta
Älska.. dessa satans
söner.. *ler stort*

mycket bra igenkännande
Bokmärks
2013-10-02

  aol
stark hetta verkligen det glöder om din dikt,
2013-10-02

  Lars Hedlin
Starkt i brännande hetta och känsla!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love