Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGO TRIP 2013

vem förstår en känslig själ?

bara Han som vill den väl

vem kan släppa denna hand

som vill gömma sig ibland?

det är svårt att vara from

mitt i en mentalsjukdom

hur känns denna ensamhet?

bara Gud och jag som vet

 

 

 

ego trip är min turné

gör publiken så blasé

ändå pröjsar man entré

för att höra, för att se

föreställningen tar slut

först då kan jag andas ut

mitt i hösten, kall och grå

skiner hoppets sol ändå

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/10 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-02 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP