Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag fyller grabben 22 och jag fyller denna månad 29 som kristen.


LÖNNARNA BRINNER

lönnarna brinner

utanför vänsterns partilokal

dagar försvinner

och världen förtärs av mott och mal

revolutionsmånad

och tjugonio år förflöt

sonen blir tjugotvå

och min sonson är vild och söt

 

 

 

luften är kall nu

det börjar mörkna runt halv sju

nere i värmen

i addis abeba finns min fru

hösten är vacker

för den som uppskattar poesi

lönnarna brinner

och jag står utanför ert parti

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/10 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-02 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP