Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel, fisk eller mittemellan

 

 

 

Ovan havets skikt

skriande näbbar kretsar

bytet dolt i stim

 

 

Prassel uti löven

det mörka berget mullrar

kattugglan på jakt

 

 

Väjningsplikt tillämpas

skogarnas konung härskar

ockuperad stig

 

 




Bunden vers (Haiku) av Linda CH VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-10-03 16:53



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker höstdikt
2013-10-08

  Lena Själsöga Keijser
du doftar skönhet
in i ögon
2013-10-08

  Eva Helene VIP
Så fina naturnära haikus!
2013-10-07

  Katinka VIP
Jättebra fint beskrivet om skogen.
2013-10-05

  ResenärGenomLivet
Sköna haikus...jättefint...
2013-10-04

  Anya VIP
Fint! Tycker om dina haikus. Djurrika och naturrika.
2013-10-04

  Quasimodo
Härligt sköna haikus igen, du fångar känslan så fint! Den första får mig att känna havets salt på tungan, den gillar jag bäst!
2013-10-04

  träsnidaren
Mycket snyggt.
2013-10-03

    Birgersdotter VIP
Välskrivet
2013-10-03

    ej medlem längre
Favoritrad i denna haikusvit: "det mörka berget mullrar"
2013-10-03

  Nina.H
En klockren titel till
denna fina haiku-triad!
Alla tre är väldigt bra och
välskrivna!!


2013-10-03

  aol
gillas fin haiku,
2013-10-03

    ej medlem längre
Fin haiku-trilogi har du diktat.
2013-10-03

  anathema VIP
Du är duktig på det här med haiku ser jag, fina bilder du målar upp!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP