Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tänkvärda ord

 

jag läste några ord idag

ord jag tog till mig

och känner en stor sanning

när jag läser dom

 

skriv din kritik i sand

och rista beröm i sten

 

 

anits 3 oktober 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-03 19:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-10-08

  RitaBrunner
En toppentext!
2013-10-08

  Anya VIP
Kloka ord som vi alla behöver ta till oss. både när det gäller kritik mot andra men även när vi är hård mot oss själv.
2013-10-07

  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2013-10-04

  Eva Helene VIP
Fint att du lyfter fram detta!
2013-10-04

  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2013-10-04

  ULJO
Mycket tänkvärt det där
2013-10-03

    Ken Cassel
Kanon Stina :)

Kramar..
2013-10-03

  ResenärGenomLivet
Wow...fantastiskt bra...något alla borde tänka på...
2013-10-03

  M M Mannheim VIP
Det var tänkvärda ord! Ord som många på poeter borde tänka på. Och bättre att förlåta än blockera andra.
2013-10-03

    ej medlem längre
Javisst gör vi gärna!
2013-10-03

  Fem hjärtan VIP
Fina och tänkvärda rader!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP