Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-tal.


Madame Cool


Hon går
i gyttjan
som når
upp till
hennes knän.

Den gula
sidenklänningen
håller hon
uppe med
händerna.

Leendet är
brett som
solen och
i ögonen
lyser stjärnor.

-Jag råkade,
visst,
gå fel!
skrattar hon,
hysteriskt.

-Men vad fán!
Bröllopet var
bra! Nu, stundar
likör och
ananastårta!

Hon kravlar sig
upp ur dypölen
och släpper
taget om
klänningsfållen.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-05 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha denna var jättebra tycker jag!:-)
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf