Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rUbrik

 

 

 

.....de där små punkterna

hur de färdas det osagda

som ett andetag

 

innan ord.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-05 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innehållsrik
tystnadsmättnad
2013-10-19

  ULJO
Fina tankar bakom dessa ord
2013-10-07

    ej medlem längre
Ja, när väller ordet?!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP