Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ett ljus i mörkret

  

för att glömma

det som känns orättvist

tände jag ett ljus

det kändes bättre

än att sitta och

förbanna mörkret

jag kände inom mig

att inte vara välkommen

att inte passa in

när det gäller

ett eget barn

han vet säkert ingenting

men jag tappade tron

på att få komma

gratulera på födelsedagen

jag ska göra det en dag

när jag vet han är ensam hemma

berätta hur jag känner

vill inte tappa kontakten

med honom

eller barnbarnen

ord kan göra ont

mycket ont

att få höra att det inte passar

att jag kommer

att dom inte har tid

har så mycket att göra

det gjorde ont

i en mors själ och hjärta

så jag tände ett ljus

med hopp om att

en dag kanske

jag är välkommen

att gratulera

på min sons födelsedag

 

 

anits 6 oktober 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-06 10:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tungt att uppleva - ändå har du givit ord åt upplevelsen som ger läsaren möjligheten att förstå...


2013-10-13

  ULJO
Du skriver verkligen med en inlevelse som berör djupt
2013-10-07

  ResenärGenomLivet
Mycket berörande skrivet...orden känns...
2013-10-07

  Eva Helene VIP
Gör ont att läsa detta. Hoppas vederbörandes samvete börjar gnaga!
2013-10-07

  Anya VIP
Starkt om hur de närmaste kan såra. hoppas diktarjaget får gratulera.
2013-10-07

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2013-10-06

  Fem hjärtan VIP
Starkt berörande!
2013-10-06

    ej medlem längre
Jag brukar också tända ett ljus å tror att ljuset skall segra!
2013-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa sättet att tända ett ljus är att förkunna och dela med sig av budskapet om Jesus, Han som är världens Ljus.
2013-10-06

  aol
just detta är en fara jag kan känna i mitt eget bröst, bra och så berörande skriftat vännen,
2013-10-06

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra och fint skrifatat vännen!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP