Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tom halvliters Ben & Jerry's

 

 

 

 


här är jag
den eller det
du så gärna ville ha

rör mig
smaka mig
klä av mig
omslut dina läppar kring mig
sug musten ur mig

tillåt mig
att slukas av dig
för att du ska må bättre

sedan tar du med mig
till ett mörkt
kallt och illaluktande rum
där du lämnar mig
utan ett ord
stänger du dörren efter dig
och går

kvar ligger jag där
på en hög
av sådana som mig
och jag vet
att du aldrig kommer tillbaka

här är jag
en tom halvliters Ben & Jerry's
pappret efter en uppäten Snickers
ett jävla skithjärta
skräp

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-07 23:40



Bookmark and Share


    Silverbjer
Snygga formulering och vändningar.
Känslosamt och genuint. Gillas skarpt!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP