Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt 1.


Med mig!



Trött på
Alla
lögner.

Hoppas
Sanningen är

med mig!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-08 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog sanning att du är trött! :)

2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf