Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp

ensam
ensam
ensam

varför

jo för att hon rädd är

hösten piskar upp stämningen

männen ljuger henne blå

vissa vet inte var dem står

vänner?

var finns dem

en har säkert blivit arg..
av någon anledning
hon ingen aning har

en annan eller flera
har hon själv tagit bort
för hon orkade inte längre
att vara andnings hjälp

nu behöver hon
själv hjälp att andas

men då står hon helt själv..

~~~


det var länge sedan jag bad
våran Gud om hjälp
för lindring av smärtan
i mitt bröst..

men ikväll ska jag tända ett ljus
ta fram min bibel
och läsa mig hel..

någon kanske
ett stycke kan lämna
för mig välbehövlig att läsa


~ netis ~

9/10 - 2013

mölndal




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 326 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-09 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ensamheten tär på det som borde nära, för någon har demonterat vår backspegel....

/lilla fågel blå
2013-10-15

  ResenärGenomLivet
Berörande ord som känns...
2013-10-12

  Anna*
Stark och modig står hon inför sig själv med sin rädsla och ensamhet! Stark text som berör! Applåder
2013-10-11

    ej medlem längre
Fint! Du lyfter fram människans skörhet i denna text, men också vart människan kan hämta sin styrka, inom sig nämligen.
2013-10-11

    ej medlem längre
Fint
2013-10-10

  Lars Hedlin
Känsla och ord som berör det inre starkt..Värme energi och kramar til dig !
2013-10-10

  Angel of love
Berör... Styrka till dig!
2013-10-10

  Decerto
Vacker.. Du är långt från ensam<3
2013-10-10

  M M Mannheim VIP
Mycket om ensamhet, saknad. Hoppas att Gud och Bibeln ger stöd och hjälp.
2013-10-09

  Carina Bendix
Vad fint och sorgligt skrivet!
2013-10-09

  träsnidaren
Berörande ord. Sorgligt och vackert!
2013-10-09

  Ola Rydberg
Starkt och berörande
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler