Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


HÖSTEN

  

hösten är här

löven byter färg

 

det lyser av eld

i trädens kronor

 

himlen är så blå

som den bara är om hösten

 

solens strålar gör

att det skimrar

som av guld

i trädens kronor

 

marken är frostig

det knastrar så härligt

vid varje steg jag tar

 

luften är klar

jag kan andas igen

 

när hösten är som vackrast

mår jag allra bäst

 

 

anits 9 oktober 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-09 23:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skimret i dina ord bjuder läsaren på en upplevelse
2013-10-13

  ULJO
Fina rader om hösten
2013-10-11

    Birgersdotter VIP
Skimrande vacker höstdikt
2013-10-10

    sajo
Det är så sant skrivet. Vacker höst vi har och det är så magiska färger. Gillar din bild.
2013-10-10

  ResenärGenomLivet
Gott att kunna andas igen, nu när luften är hög och klar...fint...
2013-10-10

  Fem hjärtan VIP
Underbart härlig höstdikt!
2013-10-10

  poetryGirl
oktober kan vara härlig!
2013-10-10

  Bibbi VIP
Ja, det är en skön tid.
2013-10-10

  Lars Hedlin
VAckra fina höst!
2013-10-10

    ej medlem längre
fint om hösten!
2013-10-10

  Larz Gustafsson VIP
En mysig tid i så måtto.
Snygg bild!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP