Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhöstlig visa.

 

 

Här vaknar en morgon

en höst lyser in

frosten på glaset

blir din regnbågskind

 

yrvaknar livet,

som hålls tätt inpå

nej här blir inga höstar

slitna och grå

 

Stövlar mot grusväg

ett syfte ett mål

när mörkret famnar

vi tänder ett bål

 

eldar allt vi inte hann

våra krav och ledsamheten

tar nya lätta steg

mot verkligheten

 

Min dag vid din dag

våra steg jämkade nära

så kan en höst få kraft

så förmår vi bära.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-10 07:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vad finns att säga

tycker mycket om
2013-10-16

  L Patrik W Johansson VIP
Tankarna gick till Euskefeurat

kunde ju dom tonsätta

Be well,
LPWJ
2013-10-16

  ULJO
En vacker hösvisa
2013-10-11

    Silverbjer
Så otroligt fin!
2013-10-10

    ej medlem längre
Mycket fint om hösten!
2013-10-10

  KYREUS of Sweden
Goda ord.
2013-10-10

  aol
finn sång gillas,
2013-10-10

  Jostein Solbrekke
Gillas!
2013-10-10

    ej medlem längre
så fin så!*
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP