Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något därinne



något djupt i henne
så varmt att man nästan
bränna sig kan



något djupt i henne
vill ut
födas på nytt
likt en slända.. vill nå ut

något djupt därinne
bankar och slår
påminner henne

om ett hjärta

~ netis ~

10/10-2013
mölndal










Övriga genrer av agneta pichler
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-10 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker poesi du skrivit här!
Grattis till dig!
Z*

2013-10-14

  Elwania
applåd
2013-10-14

  Magica VIP
Mycket bra!
2013-10-14

  ULJO
Snyggt skriftat
2013-10-11

  Anna*
Så snyggt beskrivet.
Känner igen!
Applåder
2013-10-11

  Lars Hedlin
TA vara på värme ni den känslan och låt allt bara ske....kram ;)
2013-10-11

  stig wikman
NÅGOT DJUPT
INOM MEJ
APPLÅDERAR
DEJ.

KRAM.
2013-10-11

    ej medlem längre
Vackert!
2013-10-11

  Angel of love
Stark och berörande, hjärtat kommer få blomma ut.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler