Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till signaturen Behövande


Svar på MAN SÖKES

Du ska bli

kysst

kåt

bunden

älskad


Av mig


Jag ska vara

snabbt

länge

alltid

evigt


Din


Från man med sexig röst

som hoppas att jag

uppfyller dina krav

och att du behöver mig!




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-12 16:21



Bookmark and Share


  Glittertind
Snyggt!
2013-10-18

  Lars Hedlin
JA där ser man..*ler*
2013-10-13

    ej medlem längre
Ha ha...beautiul
2013-10-13

  Tess74
Suveränt. Det perfekta svaret
2013-10-12

    ej medlem längre
egna svar blir kanske bäst, rakt på bara..
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP