Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN SÖKES

Kvinna

född i oktober

önskar sällskap

av man

som kan tala

med sexig röst

väcka tankar

på det ena

och det andra

mest det andra


Finns du någonstans?

Hör av dig snarast

till signaturen Behövande




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-11 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jaha, då vet man det, finurlig text med längtan och värme..
2013-10-12

  Lars Hedlin
Längtans ton i texten berör det inre!
2013-10-12

  Tess74
I like. Röst är otroligt viktigt
2013-10-11

    ej medlem längre
Det där var nog en av de märkligaste "dikterna" här *ler*
2013-10-11

  träsnidaren
Här finns jag!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP