Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så.. kom min vän



hennes ögon söker..

dem vill så gärna
drunkna i hans..

men han så långt
borta är

mer än bara mil
påverkar

att dem aldrig
mötas kan

~~~

men det fanns en
tid.. då ögon lekte
ett spel
av lust
med vinst och förlust

~~~

så kom min vän..

känn ingen rädsla

jag lovar¨
ska inte döda dig
med ord..

jag ska tiga..

tills du vet
att läsa mig
under tystnad

~~~


så kom min vän..

känn bara lust..

jag öppnar min barm
släpper in dig hel


~~~

så kom min vän..


men lämna mig
aldrig igen


~ netis ~

11/10-2013

mölndal








Övriga genrer av agneta pichler
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-11 22:57



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket varmt och innerligt.
2013-10-12

  issac.a.m
berörande text..

2013-10-12

  Lars Hedlin
Känsla styrka längtan värme ,) kram
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler