Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, duvorna behöver också mat


Inte nu igen

 

så kom då brevet

äntligen

med en tid hos min husläkare

trodde jag

 

tyvärr får jag träffa

ännu en läkare

utan att någon

meddelat mig

 

det känns inte som jag

vill ha den tiden

förr min egen skull

är det viktigt

att någon tittar på mina fötter

 

har väntat länge på att få en tid

mina fötter har gjort nt så länge

är trötta och svullna

det känns ibland som jag

svävar på moln när jag går

 

jag vet att något är fel

jag känner min egen kropp så väl

någon sa till mig att har du det så där

så kallas det diabetesfötter

 

så jag bör nog gå dit

träffa ännu en ny läkare

det känns inte alls bra

 

jag undrar så

vem kan och törs

jag lita på

 

 

anits 12 oktober 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-12 11:01



Bookmark and Share


  Kim VIP
Igenkännande ja! Man får slå sig blodig och mer för att få den hjälp o läkare man är i behov av!! Under all kritik... o mkt tröttande.
2013-10-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-10-17

  Ljusletaren
Ont och vill inte byta tid.
Hoppas att det gick bra eller går bra hos den nya läkaren/ kram
2013-10-15

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-10-15

  Michaela Dutius
En dikt som alla som arbetar som läkare i vården borde läsa.
2013-10-13

  ResenärGenomLivet
Du skriver så fint om dina vardagsproblem...man kan inte annat än att känna med dej och hoppas att allt ska gå bra...
2013-10-12

  Rosen VIP
Ja, man får hoppas att läkaren har läst din journal, nu när du haft en hel del läkares omdömen...
hoppas du får hjälp...
2013-10-12

  Larz Gustafsson VIP
"Göta Petter!", tänkte jag när jag läste titeln.
Nästa tanke - också den från Birgitta Andersson - blev: "Man ska vara glad åt fötter. Fötterna är kroppens rötter."

Svensk sjukvård är inte längre vad den har varit.
2013-10-12

    ej medlem längre
Ja, dessa krämpor! Alltid är det något!
2013-10-12

  aol
har själv fått diabetes , känner igen oron, kram vännen,
2013-10-12

  Anya VIP
Svårt med läkare, man är i deras händer på något vis.
2013-10-12

  Fem hjärtan VIP
Alla kramar till Dig! Stå på dig..du känner din kropp bäst!
2013-10-12

  Lars Hedlin
Sänder dig energi och värme..kram
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP