Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖVREGN

nu faller löv och täcker snart

den plats där vi två låg

står i lövregnet och vill

minnas det jag såg

trettio år har gått och här

är ingenting sig likt

jag bär med mig allt det där

som ändå var unikt

 

 

 

 

 

i dag är allting ur funktion

som hela vårt system

jag träder upp och jag tar ton

och blir så ett problem

du var ett fallet löv som jag

vi flöt med samma å

vi fick en bråkdel av en dag

sen var det dags att gå

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/10 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-13 14:31



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
Jag fängslas främst av de sista raderna:"du var ett fallet löv som jag, vi flöt med samma å, vi fick en bråkdel av en dag, sen var det dags att gå".
Det är så för----at vemodsvackert !!
2013-10-20

  Maiah VIP
Tänkvärd och läsvärd text!!!
2013-10-17

    Silverbjer
Fint skriftat om kärleken.
Och livet.

Jag har själv gått och tänkt "lövregn" de senaste dagarna.
Koolt!
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP