Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
härom veckan...


Knutna nävar som slår ihjäl tankar

 

 

 

idag var den första dagen på år
som jag grät som ett litet jävla barn
tårarna sved
rädslan infann sig
uppgivenheten knackade på dörren
bjöd med sig hopplösheten

jag ville skrika
men gråten i halsen kvävde mig
sedan kom ilskan
mot mig själv

och med knuten näve
dunkade jag skallen
tills det ekade tomt

jag betedde mig verkligen
som ett litet jävla barn
trots att jag ska vara vuxen

men vad spelar det för någon roll
när världen rasar
för när vi går sönder
blottas barnet där inom
när allt gör så förbannat ont
lägger vi oss i fosterställning
kryper vi ihop till en liten boll
somnar och drömmer
om att aldrig vakna igen

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-10-14 22:24



Bookmark and Share


    Jag heter Camilla
Jag känner mig också som ett litet barn ibland:)! Positivt.
2013-12-26

    ej medlem längre
Otroligt starkt berörande, skrivet utan censur (min upplevelse) utan kosmetika.. Jag gillar äkta o denna känns äkta rakt igenom.
2013-11-30

  Lollitta VIP
kryper vi ihop till en liten boll


+++++






______________P..E..R..R..R..FEKT!!!!!!!
2013-11-30

  aPorcupine
Jag är mållös. Verkligheten, sanningen och frustrationen i poesiform. Berörd. Minst sagt.
2013-11-18

  Maria T
Drömmer om allt vackert som ändå finns
2013-11-03

  Carina Bendix
Mycket berörande text. Bra skrivet, förmedlar verkligen känslan och går rakt in i hjärtat.
2013-11-03

  Tess74
Ingen tröst...men i know the feeling. Du är så jävla grym på att sätta ord på känslor
2013-10-25

  VampyrÄngel
Bra skrivet, as always. Speciellt "trots att jag ska vara vuxen" - så himla sann mening.
2013-10-19

    Bitförbit
Känner verkligen igen känslan. Ingen borde behöva känna så. Speciellt inte du!
2013-10-14

    Silverbjer
I know the feeling.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP