Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten självrannsakan.


Pucko?



Är jag rubbad?

Själen trippar, lätt

på tå; finner

bortsprungna paltor-

och undrar: -Vem

finner jag, Imorgon,-

i mej?

Är jag klarsynt - eller

pucko?!? Ge mig Frid

inför Nattens Storm!





Drömmar är underliga!...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-15 21:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du är galen.

Det är vi alla.

Annars vore vi
inte normala.
2013-10-16

    ej medlem längre
Hej min vän det är ju gott med pucko!
KramZ*
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf