Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den moderna Guden

Makten och härligheten
i evigheten

Är politikernas ordspråk
i vad det än må vara




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 11:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP