Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörLust.

 

 

Vänta liv, hejda dig, sol, stå still

det pågår en sorg på jorden

någon är saknad mist, förbi

och nog är inte orden

 

Där finns ett hål, ett stup, en ravin

ändlös sorg som en stor ocean

nej aldrig kan det vara så

att det är livets plan

 

nej aldrig, ett svinn, en människa kort

hjärtan som starka ska stå

en själ är saknad, mist, förbi

och livet måste fortsätta gå.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-16 14:16



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

vilken stark o mäktig dikt,
så bra fångat
2013-10-21

  Kristina Wallbing
Ja. Mycket mycket bra skrivet om den stora Förlusten.
2013-10-18

  Mona J.
fint! gillar rytmen
2013-10-17

    ej medlem längre
Stor text
2013-10-16

  Maria Sundelin VIP
Mycket fint om livets vara och icke vara
Med minnena lever personerna som dör kvar hos oss
2013-10-16

  Lärling
Så väl du har beskrivit sorgens smärta.
Gillar din rubrik.
2013-10-16

  ULJO
Djupt berörande
2013-10-16

  Lena Själsöga Keijser
berör
djupt
2013-10-16

    ej medlem längre
I minne å salig!
2013-10-16

  Palett
Stark text, djup känsla i orden.
2013-10-16

  walborg
En stark känsla genom orden
2013-10-16

    Birgersdotter VIP
Berör
2013-10-16

  KYREUS of Sweden
Starkt skrivet!
2013-10-16

    ej medlem längre
gillas mycket!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP