Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vem där?

 

 

någon ropar mitt namn

 

vänder mig om

ingen är där

 

det kanske var dröm

eller vinden som viskade

jag är inte riktigt vaken

 

svävar någonstans mellan

sömn och vakenhet

tycker mig höra en vattenkran

stå och rinna

 

känner en hand

den smeker min kind

vem är som vill trösta mig

i natten

 

någon viskar i mitt öra

det öra där hörseln

är försvunnen

 

undrar så

vem som håller mig sällskap

i natten

 

anits 16 oktober 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-17 00:17



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En varm och trygg närvaro, fint!
2013-10-21

  ResenärGenomLivet
Troligtvis någon som vill dej väl...
2013-10-17

  Lars Hedlin
Kanske gå till ett medium? kram
2013-10-17

    ej medlem längre
Det är säkert oknytt!
2013-10-17

  Bibbi VIP
Kanske Din älskade mormor tittar till Dig?
2013-10-17

  Fem hjärtan VIP
Härligt underbart mystiskt...Älskar sånt...:)
2013-10-17

  ULJO
Lite mystiskt förmedlar du dina känslor
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP