Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Nu hoppas jag

 

nu hoppas jag

att alla datorproblem

är lösta

 

med lite hjälp

så hoppas jag

att allt ska fungera

nu när min hjälp

har åkt hem

 

när man kan

är ingenting svårt

när man inte kan

blir allt som ett berg

som inte vill flytta sig

 

antecknat har jag gjort

så nu kan jag inte

skylla på att jag glömt

 

just nu känns allt bra

det är dags att sova

utan mardrömmar

om min trötta dator

 

 

anits 17 oktober 2013

 




Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-18 00:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt med en dator som funkar.
2013-10-22

  ULJO
Vad skönt

2013-10-21

  Ljusletaren VIP
Bra att du skriver upp plus att du har fin och personlig hjälp/ kram
2013-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Var det virus?
2013-10-18

  ResenärGenomLivet
Härligt när allt löser sej...och vilket underbart foto...
2013-10-18

  aol
fint att det löste sej vännen,
2013-10-18

  Sofhia Wirström
vad bra att det löste sig
2013-10-18

  Fem hjärtan VIP
Härligt att du fick hjälp...
2013-10-18

  Lars Hedlin
Skönt nu nya tag! kram
2013-10-18

  Bibbi VIP
Så bra att Du fick hjälp.
2013-10-18

    ej medlem längre
Jag har en gammal dator som är mycket seg, men jag får också sitta vid flickans dator ibland!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP