Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott Nytt År!


2014

Vad händer nästa år,
vem vet någon som spår?

Efter alla nyårsfester
och alla skålar för Sylvester
kanske tidens gud tar semester.

Tänk om Kronos
tar 2014 ifrån oss!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-30 15:20



Bookmark and Share


  Connie
Det bästa med framtiden är att den kommer med en dag i sänder. Och det märkligaste med framtiden är att den så småningom kommer att kallas för "Den gamla goda tiden".

2014-12-31

  Densen VIP
Där sade du något;)
2014-01-31

  Lars Hedlin
Öppet i Nuet att skapa fritt! ;)
2014-01-01

  ResenärGenomLivet
Om framtiden vet vi intet...vi får nöja oss med nuet...Gott Nytt År...
2013-12-31

  Carina Bendix
Det ska bli spännande att se vad 2014 har att bjuda på..;)
2013-12-31

  Maria Sundelin VIP
Det kan bara framtiden svara på
2013-12-30

    ej medlem längre
Det blir nog bra, Gott slut och Gott Nytt År kompis..
2013-12-30

  Marianne Räf
Jag tror 2014 blir ett bra år.
Facit har vi om ett år. :)
2013-12-30

  aol
vi vänder blad, gott nytt år vännen,
2013-12-30

  mysing
att få vända till nytt blad
gör oss väl alla glad
vad året har i sitt sköte
efter vi kastat av all bröte
återstår att se
jag kan bara le

och önska dig
Ett Gott Nytt År :)
2013-12-30

  Angel of love
Framtiden vet vi inget om, och tur det!!
Gott nytt år vännen
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck