Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag såg dig i dag

 

jag såg dig i dag

det var länge sedan

du är dig lik

trots att det gått många år

ja nästan femtio

så väcker du känslor hos mig

 

vi såg på varann

säg överraskningen i din blick

när du satte dig i bilen

för att åka i väg

 

jag tänkte på drömmen 

jag hade i natt

där var du med

kanske en föraning

att jag skulle få se dig idag

 

jag har aldrig glömt dig

sen du försvann ur mitt liv

det är kanske så

med den första 

stora kärleken

 

 

anits 18 juni 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-19 10:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
den första stora kärleken är nog den vi aldrig glömmer - så vackert beskrivet
2013-10-28

  ULJO
Vilken fin text
2013-10-21

  Eva Helene VIP
Vacker text med en ton av längtan.
2013-10-21

  Ljusletaren
Se där ;.)
/kram
2013-10-21

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-10-20

    ej medlem längre
Så är det Stina vi är vänner!
2013-10-19

  ResenärGenomLivet
Nej...första kärleken glömmer man aldrig...fint skrivet...
2013-10-19

  Alva Johnsson VIP
Så ödmjukt och skönt skrivet. Känslan ligger
som en hemlig skatt någonstans i det inre.
2013-10-19

    Ken Cassel
Ens ungdomskärlek glömmer man väl inte där gammal kärlek aldrig riktigt rostar, Stina :)
Vackra tankar här

Kramar

Ken
2013-10-19

    ej medlem längre
Den glömmer man nog inte, den är nog lite speciell. Fint skrivet.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP