Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din mun.. dina händer


din mun
så nära min

oh Gud
- jag saknar..

ensamheten är trygg

saknaden så smärtsam

hur ska jag
hantera
två starka behov

~~~

för när jag
tänker mig
nära dig

faller allt
liksom på plats

hur kan jag
någonsin
byta bort

din närhet
din doft

händer
så vackra

när jag vet
vad du för mig
kan göra..

~~~

så kom till mig
i natten

när ensamheten
sliter mig i bitar

ja.. kom till mig

plocka
bit för bit
mig
hel igen

och jag skall
göra samma

för dig..

~ netis ~

19/10-2013

på väg











Övriga genrer av agneta pichler
Läst 320 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-19 08:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Passion närhet och värme ;)
2013-10-20

    ej medlem längre
Intensitet och öppenhet.
2013-10-19

    ej medlem längre
Bra!
2013-10-19

  Carina Bendix
Berörande och vackert om stark, smärtsam längtan.
2013-10-19

  bittemi VIP
Vackert om längtan efter kärleken och tvekan inför sårbarheten i den
2013-10-19

  Rozsi.kovacs

En fin känslosam text där
kärlekens förvirring synlig görs
2013-10-19

  Fem hjärtan VIP
Vackra ,ömma och heta rader om en kärlekslängtan...
2013-10-19

  Angel of love
Helande och vackert hett.
2013-10-19

    ej medlem längre
passion!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler