Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det är vi som finns här nedanför som drabbas av alla misstag de gör" (Zeke Varg)


INNEBOENDE

här är det vilda västern

och vänliga vänstern

har inget att sätta emot

en del är med på festen

vi andra får resten

som styrs av konjunkturkurvans kvot

när mjölken börjat surna

kan lappen i urnan

ju knappast förändra ett skvatt

för den reella makten

med prålandet och prakten

slår vakt om sin sjörövarskatt

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/10 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-19 19:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2013-10-20

  KattenKin VIP
Snyggt!
2013-10-19

  Gerd Vading
En politisk dikt att gilla.
2013-10-19

    Silverbjer
Ser att det blev dubbelexponering.
Oops! Meen budskapet kanske kommer fram bättre då. Gillar i synnerhet de första två raderna.
2013-10-19

    Silverbjer
Kloka ord. Bra flyt i texten också.
2013-10-19

    Silverbjer
Kloka ord. Bra flyt i texten också.
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP