Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En kall morgon

en bil som var svårstartad

trots att motorvärmare

varit i sen i går kväll

 

till sist gick den i gång

jag kunde andas ut

sen som jag var

kan jag känna

att det gick lite för fort

 

provade att bromsa

det gick bra

tog det lite lugnare

efter det

 

den första halkan

är alltid värst

efter en helg

som känns väldigt lång

där jag varit orolig

att snön vara på väg

 

den kan vänta

till tisdag eftermiddag

då jag får hjälp

med att byta

till vinterdäck

 

 

anits 20 oktober 2013

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av anits VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-20 23:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja nu väntar den tiden - när vinterdäcken ska på.....tur att vintern inte kommit ännu i alla fall.
2013-10-28

  ULJO
Kör försiktigt vännen
2013-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Snön kan vänta tills jag är i himlen.
2013-10-21

  ResenärGenomLivet
Ja, ta det lugnt...även sen du bytt däcken...det kan vara halt ändå...
2013-10-21

  Ljusletaren
Kör försiktigt/kram

Ps Kallt och vinterdäck på hos mig
2013-10-21

  Bibbi VIP
Lycka till med däckbyte!
2013-10-21

  Lars Hedlin
JA vi bytte häromdagen..
2013-10-21

  Fem hjärtan VIP
Ja det där är ett gissel varje år...Har fått på mina..:)
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP