Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet stOrt

 

 

 

ur handens flata, den rynkiga

bleka huden,

 

den talar visan om kärlek,

vid min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-21 20:47



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
vackert
2013-10-25

  Georg Möller
Så litet, men såååå STORT... med några få ord skriver du livets bok...
2013-10-22

  ULJO
Applåd för denna
2013-10-21

  Tarantaran
vacker vis visa
om kärlek stark
ordlös
på hudens språk
2013-10-21

  KYREUS of Sweden
Laddat
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP