Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonbetraktelse


STORA VÄGEN ANDAS TYSTARE

Stora vägen andas tystare
än barnen

Gatlyktan på post genom natten
i orange uniform
Ännu en stund kvar på skiftet
kaffelöst

Det lilla trädet har släppt bladen
men håller om de sista äpplena
Gömmer det bruna
som vore det en valp
innanför tröjan

God morgon




Fri vers av MobergsOrd
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-22 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd