Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnfilosofi


OM REGNET KUNDE TALA


Om regnet
kunde tala
skulle det
berätta om hur molnen har det

Eller så är det just det det gör




Fri vers av MobergsOrd
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-22 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd