Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


DET ÄR

 

 

 

 det är

som om hösten

när löven byter färg

det slår gnistor

i trädens kronor

när solen lyser

så vackert

på då dom enstaka

lönnens röda löv

som kämpar

för att få stanna kvar

högst däruppe

så länge det bara går

 

jag försöker glömma

hårda ord och mörka blickar

så i mitt hjärta

släpper jag inte in någon

som visar att kappan efter vinden

är lättare

att förstå

än att vara vän med

den som inte är så

gåpåig och tar för sig

lika mycket som många andra gör

 

det är som om hösten

får mig att bli vemodig

gå in i mörkare tankar

värna om mig själv

längta efter dom

ljusare dagarna

som jag vet kommer

just nu känns

det länge mycket länge

dit till den dagen

 

 

anits 23 oktober 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-24 00:14



Bookmark and Share


    maija tuori

Berör,kraaam
2013-10-29

  ULJO
Berörs av dina fina ord
2013-10-25

  Eva Helene VIP
Text som berör. Nu får vi tända många ljus . . .
2013-10-25

  Ljusletaren
Vännen hösten sviker dig aldrig så njut min vän/ kram
2013-10-25

  Anya VIP
Texten griper tag. Berörande.
2013-10-24

  ResenärGenomLivet
Om det kan vara till någon tröst, så går tiden ganska fort...
2013-10-24

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt! Kram!
2013-10-24

  aol
kram en fin berörande dikt,
2013-10-24

  Bibbi VIP
Må det ljusna för Dig ännu en gång!
2013-10-24

  Lars Hedlin
En fin dikt..och viktigt att värna om vänner och familj...Viktigt att inte låta någon såra en ...kram
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP