Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashalt.

Igår kom Kung Bore på besök
förvandlade världen vintervit.
Idag ligger regnet som en slöja
och har gjort marken glashal.
Vattendroppar hänger som diamanthalsband
längst björkarnas nakna grenar.
Det skulle ha glittrat och glimmat
om bara solen kikat fram och sagt -hej.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-24 22:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Din värld är nästan samma som min *ler* Halkigt idag också men kanske inte som igår och nu tittar solen fram.
Bra ordat/kram
2013-10-25

  anits VIP
Så bra skrivet
ta det lugnt
2013-10-25

  ResenärGenomLivet
O, ta det försiktigt då...
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP