Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carina Bendix


hon som delar
med sig alla kloka ord
till envar som önskar
läsa och ta till sig

hon som
med längtan
till hjälp
får poesin till
nya högre vyer
skapta av kärlek
till ren och
vacker melodi

hon..
som också en mor är
bevisar starkt
vad riktig
moders kärlek är
genom sina raka
varma texter

om sina
älskade barn..

och till sist

men absolut inte minst

hon som är min
goaste poet vännina är


~ netis ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 797 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-10-24 22:38



Bookmark and Share


  aol
verkligen en så fin hyllning till en vän, blev så rörd , kram,
2014-02-07

  Magica VIP
Fin hyllning till din vän! :)
2013-12-16

    AA VIP
Fin hyllning.
2013-10-28

  ULJO
Återigen en fin hyllning till en poetvän, fint
2013-10-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert värmeligt uppmärksammande utav Carina, den fina.
2013-10-24

  issac.a.m
vackert skrivet av din vännina
2013-10-24

  M M Mannheim VIP
Ni är båda så underbara! I text och bild.
2013-10-24

  Lars Hedlin
Underbart skrivet om en fin och varm vän ;)
2013-10-24

  Carina Bendix
Åh, tack min älskade vän..nu får jag tårar i ögonen. Jättestor, varm kram till dig kära Agneta. :) <3
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler