Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRÄNTA ORD PÅ DIN HUD

Mina fingrar

präntar ord

på din hud

ristade i blod


Min mun

målar tavlor

flammande röda

doppade i svärta


Allt medan

vargen ylar

mot fullmånens skiva




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-25 16:50



Bookmark and Share


  aol
Så bra och berörande skaldat,
2018-08-27

  Petter Wingren
Gillar kontrasten rött svart, trots en schablon den ylande vargen lyckas du balansera språket med en självklar lätthet
2013-11-30

  Celticgirl
Målande vacker! Bokmärker.
2013-11-15

  b.c.
kraftfullt!
2013-11-01

  Peter Olausson VIP
tycker om kraften!
2013-10-29

  Lars Hedlin
Like it a lot! ;)
2013-10-26

    ej medlem längre
snyggt..
2013-10-26

  M M Mannheim VIP
Du är en sann konstnär!
2013-10-25

  Tess74
Jäklar vad snyggt det här är!! Älskar den. Bokmärker
2013-10-25

    Amisan
ohh, älskar den!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP