Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄTRA GÄVLE

vykort från vår sida av stan

där hyrorna höjs varje år

soundtracket är rått och brutalt

och sången är vrålande sår

hälsningar från läckande skor

där höstregnet letar sig in

ett collect call till ert kontor

för jag fryser om ryggtavlan min

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/10 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-26 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP