Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALONG ALICE

alice har en hårsalong

där hon jobbar dagen lång

kämpar på med sax och tång

har du varit där nån gång?

 

 

spejar från mitt lilla prång

in mot alice hårsalong

står här med ett rosenfång

i en kort och enkel sång

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/10 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 14:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Positiv och glad melodi i texten. Alice skulle bli glad gissar jag.
2013-10-27

  KattenKin VIP
Men så söt och glad, som en refräng ligger den helt rätt i munnen! :)
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP