Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hyllning till kärleken.. eller?




ja du..
poesi i sin
grymmaste form..

men ändock poesi

för det är ju så..

att:


~~~


- jag älskar ju dig
vet du det?

dig.. du vet..
du.. som min..
oskuld tog..


~~~

och dig..

dig.. som jag senare..
gav mig min förstfödda till..

~~~

jag glömmer inte
min kärlek till dig..

som gjorde mig
till kvinna
till en.. riktig mor..



~~~

..oh Gud
vad jag älskar dig

du..
du vet..
du som kysste mig..

så himlen öppnade sig
och marken försvann


~~~


ja..
Jag vill skrika
Jag älskar dig

dig..
jag förkastade..
för överlevnad..


~~~

jag älskar dig..


kan inte hjälpa det..

du med dem
vackraste av ögon

~~~

kan jag verkligen älska?


~ netis ~

19/2-2013




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-28 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Försynt men stort.
2013-10-30

  Lars Hedlin
Så starkt så smärtsamt....kram
2013-10-29

  Fem hjärtan VIP
Du har låtit orden flöda direkt ur ditt hjärta...man känner smärtan!
2013-10-29

  Gunnar Hilén VIP
Tyvärr visar det sig här åter att poeter, av alla, kan vara både naiva och grymma. När en människa törs ställa sig kanske den svåraste frågan om sin förmåga att älska, kan man inte låta det få stå oemotsagt ! Bra Agneta !
2013-10-29

  Carina Bendix
Åh vad vackert! Så ärligt och öppet - direkt från hjärtat!
2013-10-28

  aol
verkligen vilken flammande härlig käsla som bara grep tag i mej, tack,
2013-10-28

    ej medlem längre
Fint!
2013-10-28

  issac.a.m
Du kan älska..
vackert skrivet...
2013-10-28

  Maria Sundelin VIP
Kärleken kan ha många former
Kramar
2013-10-28

    ej medlem längre
längtansfullt, vackert med mycket djup..
2013-10-28

  Clam VIP
"En del av mitt hjärta kommer alltid slååå för dig" Tomas Ledin

OM du kan!!! Väldigt mycket verkar det som, och fortsätt med det! Härliga små minnen du delar av dig av, varma känslor som slutar i något räddhågset?
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler