Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Huvudstupa formad huvudsats

 

Din insats:
Hoppa från en avsats
fritt utan tillsats av mellansats,
följdsats, motsats, bisats, eller bottensats,
ha det som föresats och grundsats här i din byggsats,
för att liksom nå en ansats av stilsats
här i din egen slutsats
som sjösatts.




Fri vers (Modernistisk dikt) av KattenKin VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-29 12:23



Bookmark and Share


  träsnidaren
Konstnärinnan är du med orden.
Tack för en underbar text!
2013-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Något att satsa på?
2013-10-29

    ej medlem längre
Det var mycket satser på en gång som fint sammansatts till en dikt.
2013-10-29

    ej medlem längre
+
2013-10-29

  Lars Hedlin
Nu är det ordlads och bordlagt ;)
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP