Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ramar, etiketter, formar och fack


Och svävar

 

Över stora blad viker jag mitt lilla liv
och medan storleken inskränker
växer jag ur bokens pärmar

Jag tror inte på formanpassningen
anar dimensionsbegränsning
i självaste konceptet  

så jag sliter ut

*

*

*

gravitationen




Fri vers (Modernistisk dikt) av KattenKin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-30 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra! Bravo!!!
2013-11-10

  MieMo
Jag älskar dina krumbuktande begreppstöjningar och frustande ordvrängningar, det visuellt uppbyggda.
Är det fel?
Är det rätt?
Inte vet jag, men det KÄNNS förbaskat rätt!
2013-11-02

  Lars Hedlin
Så fint så bra
2013-10-31

  träsnidaren
"växer jag ur bokens pärmar"

Jag faller
*
*
*
För dikten.
2013-10-30

  aol
det gjorde du rätt i,
2013-10-30

  Larz Gustafsson VIP
"Anpassa dig, anpassa dig och lär dig hålla käften", som Frobbe i Bitch Boys sjöng.
Man kan anpassa sig till döds, tills man blir en zombie.
2013-10-30

    ej medlem längre
Att anpassa sig efter formar och ramar är svårt om man är van friheten
2013-10-30

  Xuvetyn
Känns fräsch, upplyftande, och prydlig. Skulle kunna upphöjas tillsammans med ett par andra av dina dikter.
2013-10-30

    ej medlem längre
Fint KattenKin!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP