Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dött liv

Vidrigheter
som förvrider
dessa sorgliga själar
för att de tappat tron
på förmågan att förändra

skadeglädjen,
en trogen följeslagare
som en asgam som cirkulerar
över sällskapapets svagheter
dyker utan tvekan, hugger efter död

kan inte ömka, kan inte hjälpa
den som förskjutit sig själv
kan inte blåsa liv, kan inte plåstra om
den som gjort sig till martyr och blivit van vid denna ö

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-31 11:34



Bookmark and Share


    H Mstedt
En sann, men ack så trist verklighet!
2013-10-31

    ej medlem längre
Vissa människor vill inte ha hjälp tydligen, det är sorgligt. Bra skrivet.
2013-10-31

    ej medlem längre
Utan åror. Ja +
2013-10-31

  Lars Hedlin
JA svårt att hjälpa dem som inte vill ha hjälp..
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP