Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blommor som matchade mina blåmärken


Du Var Inte Den Jag Trodde Att Du Var

Du var inte den jag trodde att du var
Söta ord, mjuka händer, hårda slag
Du var inte den jag trodde att du var
När du stod där i dörren, med blommor som
matchade mina blåmärken, kunde jag inte annat
än att backa
för att släppa in dig
Nej, du var inte den jag trodde att du var
Men jag är fast ändå.




Fri vers (Fri form) av Linnéa Nelzén
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-31 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Nelzén
Linnéa Nelzén