Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bor i en regnbåge


Regnbågsförnekelse

Ibland känns det som om
jag bor i en regnbåge,

det är bara det att jag
försöker glömma bort
att regnet är en del av regnbågen också




Fri vers (Fri form) av Linnéa Nelzén
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-31 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mjo, tårarna är som regnet ibland.
vi har möjlighet att välja.

finn "gott umgänge',
eller "dåligt umgänge"

där beskrivs en livsstil.
skicka pm om nåt är oklart?

tankeplacerarna har haft highlife nu under dagen..
2013-10-31

  queenia
... och tårarna är en del av livet
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Nelzén
Linnéa Nelzén