Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnar min själ frusen på perrongen


Rusande Tufftufftåg och Massförstörelsevapen

Tåget rusar framåt
Det har ett mål att komma fram till
Tåget skyndar sig åstad

(Lämnar min själ frusen på perrongen)

Sitter på tåget med förströdd blick
Ser ut genom lerkantade fönster
på allt som flyger förbi

(På alla stackare som inte hinner hoppa på)

Det låter som om det brinner
Det brinner i taket
Tåget brinner

Och alla rökvirvlar pressas samman
till ett enda stort massförstörelsevapen
som trycks ner i min hals

Tåget fortsätter att rusa mot sitt mål
Men jag sitter inte längre på det
För jag bleknade bort från mitt säte
Tillsammans med rökvirvlarna

Massförstörelsevapnet var för stort
för att jag skulle kunna svälja det.




Fri vers (Fri form) av Linnéa Nelzén
Läst 328 gånger
Publicerad 2013-10-31 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Nelzén
Linnéa Nelzén