Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova

 

 

 

regnet
faller
smattrar mot mina fönster
utslagen
på golvet
sitter jag
med tårar i mitt glas
och vem fan bryr sig
om svarta hål i rymden
när tomrummet inom mig växer
oändligt
jag bara väntar på slutet
att gå supernova
och bli något vackert på himlen att beskåda
för att sedan glömmas bort
och aldrig
synas igen

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-02 22:52



Bookmark and Share


  Lollitta VIP

när tomrummet inom mig växer

om svarta hål i rymden

__________+++++_______________

när tomrummet inom mig växer

om (SOM) svarta hål i rymden
2013-11-30

    MayaN
Du är så sjukt bra på att utrycka dig i dina texter. Vackert, starkt.
2013-11-19

  Maria T
Det vackra finns kvar
2013-11-03

  Carina Bendix
Starkt berörande..Kram
2013-11-03

  Tess74
Den känns...
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP