Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaosteori

Diska städa damma
mattfransarna skiter jag i att kamma

Vill inte ha städmani
vill leva och känna mig lite fri

Så många städar ut sina liv
far fram som militanta städpatruller i stora kliv

Nej, ett hem bör få vara lite rörigt
där livet får paus från allt annat som är körigt

Som en aftonens slutstation
där man slipper tävlan om perfektion

En fristad för fnitter och bus
musik, fina fåtöljer, böcker och levande ljus 

Där man växer och gror
där ingen o inget din lust och energi snor

Så hos mig kan "måste-kraven" fara o flaxa
för här är det tänkt att man ska kunna relaxa




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-03 11:18



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
en cool " HANG LOOSE" attityd av bohemiskindividualistisktsolitäruddaexistensberättigandedemokrati
2014-01-10

  Connie
Alla dessa måsten, jädrans bra skrivet! Du vågar vara utan mask och föreställningar, det kräver mod!
2013-11-14

    ej medlem längre
kul och berättande
2013-11-12

  flygia
läste idag att det inte är trendigt med hem som ser ut som möbelkataloger längre...
nu ska man se att det faktiskt bor folk i en bostad!
jej.
2013-11-03

    H Mstedt
Härligt avslappnad!
2013-11-03

    ej medlem längre
Det låter bra. Fast hur musiken låter det var en annan fråga, den verkar spännande:-)
2013-11-03

  Larz Gustafsson VIP
"Militanta städpatruller"! Kanon!

Jag har precis avslutad min varannanveckostädning av lägenheten.

Störta överjaget!
2013-11-03

  axveronika
Haha, javisst! Bra formulerat och en härlig fart i raderna
2013-11-03

  MieMo
Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete, som en spyless skurtant sa.
2013-11-03

  träsnidaren
Ett för rent hem utvecklar allergier.

En frisk, inspirerande text. Du är bäst!
2013-11-03

  Lars Hedlin
Man kan även finna lugnet i stormen..;)
2013-11-03

  KYREUS of Sweden
Fyndigt
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP